lördag 19 november 2011

Lördagskväll

Jag ska snart gå och lägga mig för jag är jättetrött. Men jag kan gå och lägga mig och suga på karamellen att min telefon är utsedd till den snyggaste Androidtelefonen. Alltid något. Jag som är så intresserad av teknikprylar menar jag. Men det är bra ändå, jag kan behöva lite uppmuntran eftersom det ska bli regn när jag ska åka rullskidor imorgon. Det är liksom rätt tråkigt redan som det är, regn gör inte saken bättre och att jag inte har några stänkskärmar på skidorna är pricken över i. Fördelen är att jag mest troligt inte kommer att möta så mycket folk när jag är ute och vinglar fram. Det ska inte regna när man åker skidor och skidorna ska inte ha hjul - jag vill ha snö nu! Idag var jag i Båsenberga och tränade i skidbacken. Jag åkte inte skidor för det var inte den minsta gnutta snö där heller (nähä??), bara lera. Jag knatade upp och ner för backen med mina stavar. Inte så kul men jag blev trött i alla fall.

Jag och barnen har sovit i Vingåker i natt för Rickard hade grabbfest igår. Jag skulle egentligen sova med Irma i ett rum, men August ville sova med mig så då valde jag att göra det istället. Jag valde fel - August vaknade tio över sex (han som alltid måste ruskas till liv vid halv sju på vardagar). Irma, som sov med mamma, slog upp sina grönbruna kvart i åtta. Det är därför jag är trött nu. Inte för att Irma vaknade kvart i åtta såklart, utan för att August vaknade tidigt.

Imorgon ska Irma och jag på mammaträff på förmiddagen och på eftermiddagen ska hela familjen fira gulle-Ebbe som har sin allra första födelsedag. Däremellan ska de dära små skidorna med hjul ut och rastas lite.

Någon som vill med på en kvällspromenad imorgon eller på måndag förresten? Jag behöver en kvällspromenadkompis, kan man annonsera om det någonstans? Inte för att jag hinner ta kvällspromenader så värst ofta, men ibland i alla fall.

Inga kommentarer: