onsdag 13 oktober 2010

Bra dag!

Först måste jag berätta att Irma har börjat att kramas de senaste veckorna, det är jättemysigt! Hon kramas hårt med sina små armar och gosar in huvudet mot halsen på den hon kramar - hur härligt som helst!

Idag har det (förutom den lilla incidenten med lillasystern som blev platt...) varit en jättebra dag! August blev mött av sin favoritpersonal i dörren till förskolan så han var nöjd. Jag gick en liten sväng så Irma fick somna och när jag kom hem började det droppa in mammor. Vi är ett gäng på åtta mammor som gick på samma gravidvattengympa som brukar träffas lite då och då och idag hade jag bjudit hem alla. Ett storasyskon och en bebis hade blivit sjuka så till slut blev vi sex stycken - eller tolv med alla bebisar såklart. Det var livat värre och supertrevligt! Vi fikade och pratade, bebisarna åt, sov, lekte och slogs lite.

När alla åkt hem åt Irma och jag lite lunch och sedan gick vi och la oss. Vi skulle få besök av min mamma och mormor på eftermiddagen så de hade tingat att få hämta August idag. Jag vilade en stund och när jag gick upp hade de kommit hem så då var det dags för lite fika igen. Min mormor kom fullastad med presenter; hemkokt gelé, tidningar, böcker till August och presentkort på PO.P till Irma. Det blev fika och lek i några timmar och även Irma vaknade till slut så min mormor fick träffa henne också.

När Rickard kom hem från jobbet stack jag ut och sprang en sväng. Jag har inte sprungit på en vecka eftersom jag varit förkyld så det var inte tal om några intervaller, det fick bli en liten joggingtur på runt 11 km istället, men det var rätt skönt.

Nu är det lugn TV-kväll.

Inga kommentarer: