söndag 29 november 2009

Söndag

Vi hade en jättetrevlig kväll igår, det brukar vi alltid ha tillsammans med Sofie och Per. August fick ett paket som visade sig innehålla en sladdstyrd liten grävskopa, vilken succé! Vi åt gott och umgicks, August fick vara uppe sent eftersom han varit lite strulig att lägga och vi tyckte att det kändes lite osocialt om någon av oss skulle sitta inne hos honom i över en timme. Han somnade inte förrän efter nio och sedan sov han som en stock till halv åtta i morse - skönt!

Jag stack iväg på simträning strax efter åtta i morse och sedan cyklade Rickard och August till simhallen så att de var där när min träning var slut så att vi kunde bada tillsammans allihop, jättemysigt!

På eftermiddagen har vi varit i Vingåker på julmarknad på slottet och så var det tomteparad. Alla som hade tomteluva fick åka med på lastbil eller häst och vagn och för August blev det ett riktigt äventyr att åka häst och vagn runt hela Vingåker flera gånger om. Han fick även köpa sig en docka på julmarknaden. I vanliga fall brukar han inte få en massa leksaker hur som helst, och särskilt inte om han tjatar (som händer rätt ofta när vi går förbi leksaksaffären). Men nu stod han så länge och tittade på dockan som hade hemstickade röda kläder. Han berättade så fint att han gillade den och att han nog behövde en docka till, sen frågade han om vi kunde köpa den. Han stod och beundrade den och man såg hur gärna han ville ha den, så till slut smälte mitt hjärta så han fick köpa den (fast Rickard fick betala...). Väl hemma konstaterade han att nu har han två bebisar att ta hand om ;-).

Tyvärr har han börjat hosta och vara lite snuvig under eftermiddagen och så har han fått världens ögoninflammation som kom som från ingenstans, jätteröd och geggig är han i ögonen. Så imorgon får grabbarna stanna hemma och mysa.


Inga kommentarer: