söndag 11 oktober 2009

Älskade unge!

Jag måste erkänna att om jag hade skrivit ett inlägg i torsdags kväll så hade jag förmodligen valt en helt annan rubrik, då hade jag nämligen kunnat sälja August billigt. Eller sälja och sälja, jag hade nog kunnat skänka bort honom också...

Men vårt fyra timmar långa bråk ledde visst till något positivt, för vi har haft en jättemysig helg! Igår kväll firade vi med ljus och god mat att Rickard och jag varit förlovade i tre år och August var i toppform - vi hade så trevligt!

Här kommer lite mer från helgen i bilder och text:


Idag döptes Augusts kusin Ludvig i Lerbo kyrka. Dopet var under gudstjänsten vilket innebar att det hela tog över en timme och August var superduktig! Han satt och tittade sig omkring (och släppte en högljudd kommentar om "gubben på väggen" - Jesus, om ni inte förstod det), körde tyst med sin traktor och efter dopet frågade han artigt vaktmästaren om han fick gå upp på läkaren och titta. Och visst fick han det!

Det var skördegudstjänst och kyrkan var smyckad med "skördealster". Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men ett stort kålhuvud och ett gäng purjolökar framför dopfunten såg lite märkligt ut.

Igår var vi på 2-årskalas hos Augusts bästis Alwin och det var verkligen ett lyckat kalas! Det var korvgrillning, ponnyridning, häst och vagn och fika. Vid fikat var bordet dukat med vit pappersduk som man fick rita på, succé! Min son, som har en förkärlek för att peta med saker i öron och näsa, kom dock hem alldeles grön i öronen (han är inte så van vid tuschpennor...).



Papporna fick också rida. Hmm, vad ska man säga om sitsen här tro?

August ser ut som han aldrig gjort annat än ridit.

2 kommentarer:

Maria sa...

Ridfröken tycker att August har en naturligt korrekt sits medan pappan behöver räta på sig och komma ned i sadeln lite till ;)TACK för att ni kom! Och du hade rätt - traktorn ÄR en favorit!! Tack!

Helena sa...

hihi va söööt =)