torsdag 14 maj 2009

Snart åker vi!

Eller ja, inte förrän i morgon förmiddag, vi är lediga allihopa imorgon. Därför har jag haft fredagsstämning i kroppen hela dagen och det är ju trevligt. Dessutom var jag rätt pigg idag, man blir ju piggare om man inte tar en sömntablett på morgonen... (kanske berättar någon annan gång om detta...).

Jag var ute på en liten uppmjukningsrunda förut och Herregud vad segt det gick! Hoppas att min kropp bara sparar sig till lördag, för känns det så här då så blir det inte kul.

Annars ska det bli riktigt roligt! 53000 anmälda, varav 16000 tjejer, då har man lite motstånd. Det enda som inte är riktigt roligt är att "min" Hanna inte är där och kan försvara sin topplacering från förra året. Det blir inte samma sak, visserligen springer vi inte alltid samma tävlingar men nu kommer det att kännas tomt. Hoppas du blir bra snart Hanna, jag springer för dig!! (Fast kanske lite långsammare än dig...)

3 kommentarer:

Challe sa...

Lycka till Marie! Spring som aldrig förr. :) Hihi.

Helena sa...

Lycka till på lördag och hoppas ni får en trevlig minisemester med fint väder och elvärme i husvagnen på natten detta år :-).

Anonym sa...

Hej Marie.
Håller tummarna för dig imorgon.
Spring som om du hade eld i baken
:0) //Linda