tisdag 30 december 2008

Leka, leka hela da´n

Medan jag idag har slitit (nåja...) på jobbet har resten av familjen roat sig ordentligt. På förmiddagen åkte Rickard och August hem till vår kompis Hanna i Marmorbyn. Hemma hos Hanna fanns också hennes två döttrar, deras två kusiner, en mormor, en gammelmorfar och dessutom två långväga besök från LA. Det var Nea och Harshit som var hemma över jul och nyår och det var väl de två som Rickard var mest sugen på att träffa, det var väääldigt länge sedan.
August hade haft jätteroligt med de andra barnen och jag kan tänka mig att det var full fart med fem barn mellan 1,5 och 5 år. Rickard och August stannade på lunch och åkte inte hem förrän August sovit middag.
Nu ikväll kom våra kompisar Jonas och Hanna förbi med sin son Edvin, som snart fyller två år. De hade med sig fikabröd men efter en stund kom vi på att det nog nästan var middagsdags. Vi fixade lite mat och så fikade vi efteråt istället. August och Edvin lekte tills de var helt svettiga. De rev fram varenda leksak som finns här hemma och sedan röjde de järnet, jättekul! De var sams nästan hela tiden också. De klättrade, gömde sig, jagade varandra och matade varandra.
August somnade rätt så ovaggad ikväll...

Inga kommentarer: