måndag 5 september 2011

Kommer ni ihåg mig?

Jag är ju nämligen inte här så ofta. Ber om ursäkt för det, men det är mycket att stå i och när det blir en lugn stund går luften ur mig en smula. Eller snarare, jag känner mig som en urvriden disktrasa när jag slappar i soffan en stund här och där. Jag vet att jag kommer tillbaka med ny lust att blogga när som helst, men nu när jobb, träningar och andra aktiviteter är igång för fullt så blir det väl kanske inte långa inlägg varje dag som det blir annars emellanåt.

Det händer mycket trevligt mellan allt vardagligt, till exempel så har vi varit på Ebbes dop, vi har haft vänner här på tacokväll, August har blivit "stor" kille och leker med kompisar och så har vi startat igång Plask & Lek.

Idag var första lektionen med mina små "Baddare", gruppen är mer än full och 11 småttisar födda 2006 och 2007 intog idag lilla bassängen, fulla med bus. Jag och Elin hade fullt upp, men barnen var jättegulliga och det kommer nog att funka superbra - även om jag misstänker att barnen inte kommer att vara lika lugna när de lärt känna oss bättre... August tyckte att det var jättekul, men att det var en alldeles för kort stund. Det passar mig jättebra att kunna vara ledare för en aktivitet som August kan vara med på, då blir det liksom vår grej tillsammans. Annars hade jag fortsatt att pausa från simklubben, känner inte att funkar med att vara borta mer från familjen än jag redan är med träning och körsång.

Annars är väl det mest spännande som händer just nu att det faktiskt verkar som att vi kommer att få lite värme här hemma till vintern. Och ventilation. Det är bra. Ännu bättre hade det varit om vi fått det för länge sedan. Vi (eller kanske inte just jag, eller Rickard heller förresten) borrade för bergvärme i våras och rören för golvvärme ligger på plats. Men så ska det visst kopplas in också. Då tog rörmokaren semester. Väldigt lång semester. Vi har väntat sedan i juni, idag kom rörfirman. Bra att vi har en varmvattenberedare i alla fall, vi har inte behövt duscha kallt åtminstone.

Inga kommentarer: