onsdag 17 augusti 2011

Hejsan!

Sorry för tokdålig uppdatering, har haft fullt upp. Jag klurar på ett sätt att kunna blogga via tankeöverföring eftersom jag rätt ofta går och fnular på lite funderingar som skulle passa att blogga om, men sedan glömmer jag bort dem eller så har jag inte tid.

Här har det gått för fullt med Diggilookonsert, hemmafix, möten (som jag har kommit både för tidigt och för sent till - begynnande demens?), träning, uppdatering av barnens höst- och vintergarderober och så har inskolningen på förskolan startat. Förresten, om någon vill bli av med ett par stövlar i ca stl 21 (ska vara mellan 13,5 och 14,2 cm i innermått) så är jag intresserad. Vi har bestämt att vi ska ha två uppsättningar stövlar och regnkläder till barnen i år, det blir lite för mycket att släpa fram och tillbaka till två barn och eftersom vi cyklar/går varje dag så är det inte så lyckat om grejorna är på förskolan och det regnar någon morgon.

Inskolningen går bra, men jag blir himla trött av att hänga på förskolan hela dagarna. Kan tänka mig att det beror på att det är lugnare än att vara hemma med barnen, jag behöver inte fixa mat, plocka undan och så där utan jag bara är. Rätt mysigt faktiskt. Irma har haft stenkoll på mig trots att jag inte alls försökt gå ifrån henne, hon vet nog precis vad som är på gång. Å andra sidan så har hon alltid stenkoll på mig när jag är med, men klarar sig utmärkt med till exempel Rickard när jag inte är hemma. Idag gick jag iväg en dryg timme på förmiddagen och det gick fint. Hon blev lite arg när Linda (hennes inskolningsfröken) tog henne på armen när de skulle vinka vid grinden, men hon blev inte ledsen när jag gick och det hade gått jättebra när jag var borta. Det känns jätteviktigt att hon får följa med och vinka och se att jag går, även om hon blir mer ledsen då, det skulle ju kunna bli jättetokigt om man bara smög iväg när hon lekte nöjt.

Nu har jag verkligen inte tid med det här längre, jag ska göra fotocollage på Irma till förskolan och så är det dopförberedelser på gång.

På återseende!

Inga kommentarer: