söndag 26 juni 2011

Söndag

Förstår inte riktigt vad jag gör här, borde ha checkat in i duschen nu med sängen och sovdags som nästa stopp. Är galet trött, men så himla nöjd över allt vi hunnit med idag! Barnen har varit i Lerbo och Rickard och jag har slitit som djur. Jag har gått till återvinningsstationen, tömt vinden i gamla huset (tre vindsförråd...), burit ner allt för trapporna, kört hit det och lastat upp på nästa vind, har röjt lite i källaren på gamla huset så det inte är så jättemycket kvar där, trimmat och klippt gräset här, tagit rätt på en massa tvätt, börjat organisera upp lite i den ena klädkammaren och så har jag cyklat till och från Ica. Jag har varit genomsvettig mest hela dagen så nu är det dags för en dusch.

Imorgon får det bli lite lugnare, ska väl inte köra slut på mig själv hela veckan innan Trosa stadslopp. Igår blev distanspasset, som skulle vara runt 15-17 km, ca 22 km men det gick bra. På eftermiddagen blev det en timmes promenad eftersom August ville prova att cykla till Ica Maxi och gårdagens aktiviteter i kombination med dagens promenad, trappspringande, bärande, gräsklippande och cyklande gör att jag känner mig lite mör nu.

Jag vill också tipsa om en jättefin film: Mother and child. Mycket gripande, men Rickard började städa köket efter halva så han var inte lika imponerad...

Inga kommentarer: