söndag 5 juni 2011

Sommar!

Helgen har varit riktigt mysig! Jag jobbade ju i fredags medan solen sken som bäst ute, men det är ju i alla fall inte så nyttigt att sola för mycket... Det var en mysig dag på jobbet i alla fall.

Lördagen inleddes med 20 km löpning på Sörmlandsleden, på tok för varm men ett jätteroligt pass! Resten av dagen spenderade jag och barnen tillsammans med Sofie och Ebbe - mys! Vi lekte i trädgården, promenerade till huset och till affären för att köpa glass, August cyklade över en halvmil i värmen utan att klaga. På kvällen blev det räkmacka och färsk ananas och eftersom Rickard åkte en sväng till huset igen efter att barnen somnat så fick Sofie och jag äntligen tid för ordentligt tjejprat - mycket välbehövligt!

Idag tog vi det lugnt hemma och det blev även en liten sväng till lekparken, skönt med lite behagligare temeperatur idag. När Irma hade sovit middag blev det en liten tripp till Sofies föräldrars sommarstuga, mysigt! Kvällen avslutades lite spontant med att vi fick en stunds barnvakt till Irma så jag och killarna cyklade bort till pizzerian och intog kvällsmaten, inte helt fel för August med lite mystid med både mamma och pappa.

Nu är det bara packning och planering som gäller, vi har lite hjälp med barnvakt i veckan så nu är det hårdkörning! Och så lite träning också...

Några bilder från veckan:

August förbereder "folkkalas"

Serverar den efterlängtade kladdkakan:

 Sommarbukett som Martina, August och jag plockade på en mysig promenad i torsdags.

 Ebbe och August.

 Irma plockar blåklint ute i Fall. Hon älskar blommor, allra mest maskrosor för hon gillar att blåsa på de som är utblommade.

 Sofie och August badar fötterna

 Hembakade dammsugare

Inga kommentarer: