lördag 19 mars 2011

Laddad!

Tar mig en välbehövlig paus efter att ha farit runt hela dagen. På förmiddagen var jag ute på ett distanspass på 17 km, men jösses vad segt det gick idag! Det tog säkert en mil innan jag började vakna till och bli lite pigg, men det var ju härligt väder i alla fall. Nu har jag städat och fixat hela eftermiddagen, hela lägenheten har fått sig en väldigt välbehövlig storstädning, oj vad smutsigt och stökigt det var!

Rickard och barnen är i Lerbo och det är alldeles tomt och tyst här hemma. Eller, jag lyssnar på musik men annars är det tyst. De ska sova borta och det blir första gången som jag sover själv på säkert 1,5 år. Det ska bli skönt, men känns lite konstigt. Jag är ju lite mörkrädd så jag längtar egentligen inte efter att sova själv, men det ska bli väldigt skönt med en lugn morgon.

Snart kommer mina mammakompisar, de som jag gick på gravidvattengympa tillsammans med. Det är första gången vi ses utan barnen, ikväll ska vi göra sushi och titta på Körslaget - en av mammorna är dessutom med i kören! Gissar att det blir ganska mycket prat och skratt också, och kanske en drink...

Ha en bra, kväll - det ska jag ha! Imorgon ska jag försöka lägga in lite bilder från min partyhelg - i torsdags hade vi fest med jobbet och det var superkul!

Inga kommentarer: