söndag 21 mars 2010

Äntligen hemma!

Ja, borta bra men hemma bäst! Det är kul att vara på semester, men skönt att komma hem. Hemresan blev dock rätt seg, det var snöstorm och sämsta tänkbara väglag att köra i. Jag fick köra halva vägen eftersom Rickard inte mådde riktigt bra och det var jobbigt! Yrande snö, tjockt med snömodd på den glashala vägen och så massor av trafik, men hem kom vi i alla fall. Barnen var så himla duktiga, vi stannade bara en gång trots att resan tog lite tid. Irma sov hela tiden och August tog en tupplur och pratade och sjöng oavbrutet resten av vägen.
"Mamma, jag vill höra Manboy Manboy EN gång till" (efter ca 10 gånger på raken, men det var skönt med lite omväxling till Bamses födelsedagssång som vi lyssnat på hur många gånger som helst).

I fredags var det lite dåligt väder så då tog vi en liten utflykt till Sälfjällstorget utanför Lindvallen. Där fanns det en Kolmårdenbutik som var väldigt barnvänlig; det fanns gratis Bamsebio och alla barn fick rita och leka med en del av leksakerna i butiken. August trivdes som fisken i vattnet och innan vi gick därifrån så fick han handla för sin 100-lapp som han hade fått av sin mormor. Han var så duktig och frågade vad pengarna skulle räcka till och valde noga bland alla saker innan han bestämde sig.

August leker med djuren.


På Bamsebio


Igår var det strålande sol igen så då blev det en heldag i backen med skidåkning, korvgrillning, fika i toppstugan och så fick August åka skoter med min mammas kusin Peter - vilken lycka!


Nu laddar vi för vardag igen!

2 kommentarer:

mamma sa...

Vi har verkligen haft några mysiga dagar tillsammans med er :) kram

Camilla sa...

Vad är det med den där låten som gör att alla barn älskar den!? Hilma är galen i den och igår fick hon lyssna på den om och om igen, mot att jag fick laga mat själv. Jag vet inte vad som är bäst Manboy om och om igen eller hjälp med matlagningen=).
Fast sött är det när hon sjunger med i låten och särskilt när hon försöker pricka in ett "Hej" som är i slutet...hon lyckas inte alltid, men efter ca 3 försök brukar det hamna på rätt ställe=).