tisdag 24 november 2009

Nedräkning!

Åtta dagar. När jag var liten fanns det ett nyhetsprogram som hette Åtta dagar. Konstig egentligen, varför väljer man att göra ett program om de senaste åtta dagarna, varför inte bara ta en vecka? Men nu var det inte det jag skulle skriva om utan åtta helt andra dagar. Nämligen åtta arbetsdagar kvar till havandeskapspenning! Så skönt! Känns ju visserligen lite konstigt att räkna ner till arbetslöshet (som jag ju faktiskt gör, även om jag inte blir arbetslös förrän efter nyår), men det ska bli så skönt att vara ledig! Nu har jag också fått besked om att jag får behålla havandeskapspenningen alla 50 dagarna trots att jag inte har något jobb efter nyår, så nu är det bara de sista 10 dagarna före bf som jag behöver ta föräldraledigt, men så är det ju för alla.

Hade medarbetarsamtal idag och min chef hade väl mest bara bra att säga. De är nöjda med mig och jag var så välkommen tillbaka (även om hon såklart inte kan trolla fram en tjänst), det känns skönt! Jag fick även säga vad jag tycker om min chef, men det var inte så svårt - jag har faktiskt en toppenbra chef!

Jag är superimponerad av August som har gått hela vägen hem från dagis idag, det är 1,5 km! Men han var ganska trött när vi kom hem - fast stolt!

Nu ikväll har jag varit på julpysselkväll på jobbet - jättemysigt! Rickard var och tog en spruta så nu är hela familjen vaccinerade, skönt. Jag fick superont i armen i några dagar och blev lite småhängig, August fick inte en enda biverkning. Vi får väl se hur Rickard klarar sig.

Och förresten, vi hade jättemysigt på Hasseludden!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låtsades Richard att han gick i grundskolan eller i gymnasiet när han skulle få sin spruta? ;-). Jag tänkte själv prova att få den ikväll sådär kl 18.55 när de vill bli av med vaccin... //Helena

Camilla sa...

Gud, vad skönt med 8 arbetsdagar kvar. Själv har jag som mål att klara jobba fullt fram till dagen innan julafton och sen bara mina helger och trettondagjul som är en röddag=). Lite snål att vara hemma helt, fast nu vet jag inte om jag får det ännu, så vi får se hur det blir och hur ont jag kommer att ha=).