måndag 17 augusti 2009

Fler kommentarer:

I torsdags hade jag ju tänkt att vi skulle gå till dagis och leka och det talade jag om för August på morgonen. Svaret:
"Tror inte det!" (Med väldigt uttråkat/nonchalant tonfall).

Nu gick vi till dagis i alla fall, både torsdag och fredag, och det var så roligt så! I morse när jag skulle lämna honom där så hade han inte ens tid att säga hej då till mig.

I lördags var vi dop, det var Alwins lillasyster Maja som skulle döpas. August var inte så sugen på att åka på dop (berodde till viss del på att han inte fick åka i Foppatofflorna) så vi fick muta honom lite (tala om att det skulle bli fika efteråt) för att han skulle följa med. Han tyckte väl att det där fikat dröjde lite länge, så mitt under dopakten ropade han:
"Var är kakorna? Jag vill se kakorna!"

Idag har Rickard och jag varit på ultraljud och kollat in min lilla inneboende. Vi fick se en liten skrutt som simmade omkring, sög på tummen och viftade med små smala ben. Så runt den 3:e februari blir August storebror om allt går som det ska. Det vet han dock inte om än, det blir nog alldeles för lång väntan då. Däremot vet han precis hur det är att vara bebis:

"Bara bebisar som dreglar. Tuttar på mammas tutte och sover i en röd vagn" (August har aldrig haft en röd vagn, men hans bebiskusin Ludvig sover i en röd vagn).

4 kommentarer:

Maria sa...

..och så har bebisar inga tänder och kan inte äta mat, det vet han ju också ;)

August ville se kakorna mitt i dopet och Alwin vrålade ju "MAJA LIGGA I VAGNEN!!" strax därefter, ha ha.

Therese sa...

Åhh, GRATTIS till er lilla "innebonde"!! :) Lite tråkigt att läsa om det för första gången på en blogg, men jag kanske har missat nått...
Tyckte att det var värt ett inlägg ;) STORT lycka till!

Elin sa...

Gud vad roligt :) Grattis till er båda !! :)

Alwins mamma.... sa...

Grattis! Kul!!