söndag 22 mars 2009

Söndag

Jag har verkligen fantasifulla rubriker...

Nu har jag hittat en internetsida för mig, äntligen har jag hittat fler av min sort! Jag talar såklart om www.lockig.se, kika in där om ni är intresserade.

Jag måste säga att Tabita är min stora idol! Skulle vilja vara lite mer som hon är! ;-) Och så vill jag gärna adoptera Tomas Wassberg...

Idag har jag och August tagit en långpromenad tillsammans med Pernilla, en sköterska på jobbet, och hennes dotter Ida. Pernilla och jag babblade och barnen delade på en påse majskrokar. Alltså inte en hel sådan påse man köper utan jag hade lagt över i en annan påse. På väg hem stannade jag till på blomsteraffären och köpte en jättebukett blommor till Matilda. Det finns bara en söndagsöppen blomaffär här i stan och det är synd. Hon som jobber där på söndagarna är nämligen världens tråkigaste människa, man blir ju rent av deprimerad av att handla av henne. Men så blir man kanske om man måste jobba på söndagar? Men handels har ju 100% ob på söndgar så ett litet leende kunde hon väl bjuda på?

På eftermiddagen var vi och tittade på pytteliten Isidor-bebis som var jättegullig och ganska rynkig. Han var så miniliten och ändå var han lika stor som August var när han föddes, och har gått upp duktigt i vikt de tre veckor han har tillbringat utanför Matildas mage. Tänk så fort man glömmer hur små de var!

På väg till Linghem tog vi vägen om (som nog är en omväg på minst ett par mil) IKEA i Linköping. August har ju fått en badrumspall av sin farmor, men för att han ska ha någon nytta av den så behöver han växa minst en decimeter. På IKEA finns det pallar som är ungefär dubbelt så höga så det var en sådan vi skulle ha. Vi köpte ett par småsaker till, men den totala summan blev 89 kronor - rätt lagom!

Vad är det för sjukt program på TV just nu?! Hur kan folk frivilligt ställa upp på att svara på frågor om otrohet och om de älskar sin partner, inför publik? Jag skulle visserligen inte ha några problem med de frågorna som ställs eftersom jag inte har något att dölja inför Rickard, men det verkar inte riktigt vara sådana personer som ställer upp. Nej, nu ska jag nog borsta tänderna och lägga mig istället, imorgon börjar en ny vecka.

Förresten, jag har gjort en god gärning - jag har lovat för att jobba jour på påskafton. Jag ska vara ledig så mycket i sommar så det tyckte jag att jag kunde ställa upp på. Tydligen är det så att när man jobbar jour så får man betalt från dörr till dörr, dvs från att man går hemifrån tills att man är hemma igen. Vilket missflyt att jag bor 200 meter från jobbet...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag andas genom den. Andningsgymnastiken vet jag inte så mycket om. Min syster visade mig några grejer för länge sedan men jag vet mest att man liksom stöter upp det eller något, från magen. Kan det vara rätt tro? Om du har ngt tips så tar jag tacksamt emot det. jag har fortfarande problem att få upp slemmet och det har jag aldrig haft innan, känns mkt jobbigt faktiskt.
Låter som ni haft en bra dag och det var ju helt perfekt summa ni handlade för på Ikea. :)
Stor kram och godnatt från Ulrika.

Anonym sa...

Ja man har verkligen glömt hur små de är!! Bara 17 månader sedan Alwin var så liten som Maja är nu (hon vägde till och med drygt 200 gram mer när hon föddes :) men hon är såå liten plutt!