lördag 21 februari 2009

Koll på läget?

Nyss ringde min mobil, då ropade August "Skynda, skynda, skynda!" Är det så i den här familjen, att det är stress till telefonen? Någonstans har han ju fått det ifrån.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipsen. Tror det är det jag gick hos sg-gymn för tidigare också som spökar. Nått muskelfäste skuldran. Fick akupunktur. Har inte kunnat träna nått nu när jag varit trasig i magen, ska ta upp pilatesbollen genast och börja med den igen.

Ormsalva hade min mamma köpt när jag var liten, Jag var livrädd, trodde väl att det skulle komma ut ormar eller nått i den...
Har kört med aloe vera heat lotion också. Svider och bränner men ger bra effekt. Känner mig bättre nu, det gäller att hålla igång!
Hoppas ni får en mysig schlager kväll!
Kram

Anonym sa...

Jag vill gärna att mina barns ska kunna dricka lite cola när deras magar inte mår nå bra, men dom vägrar dricka nått med kolsyra. Lite saft eller festis kan dom dricka, men allra helst vatten. Tråkiga barn!

Miss Agda sa...

Hej! Tack för Converse-tipset. Jag hittade dem faktiskt till slut, på Åhlens City i Sthlm!
Ha en bra söndagkväll!

Anonym sa...

Tack för inbjudan till me & i men jag jobbar tyvärr så jag kan inte. Om jag hittar något på hemsidan jag vill ha så hör jag av mig så kanske du kan beställa åt mig. Kram Catarina

Anonym sa...

bra unge! :) duktig kille. lar sig. hihihi. hoppas ni har det bra po jobbet. ;) hehe. ses!