torsdag 18 september 2008

Sakna

Idag flyttar Annika till Nya Zeeland. Det är långt dit. Tråkigt!

Idag åkte jag förbi en 40-skylt när jag åkte till Nyköping. Det kändes ovant, men inte svårt. Det är väl inte värre att sakta ner till 40 än till 50, man måste ju ändå kolla på skyltarna. Jag fattar inte varför folk klagar över de här nya hastighetsgränserna, men de vill väl inte köra långsammare bara.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Utanför oss är det en gångfartsgata/gårdsgata. Ingen verkar veta vad den skylten innebär, för det är bara jag som kör i gångfart på den! Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Hej, jag har haft proböem med mitt öra, troligen en infektion, men jag ska kanske träna på måndag, jag kan höra av mig :)

Kram Elin

Anonym sa...

Vi har 30 utanför oss, eftersom det är skola. Varje gång det händer att någon saktar ned till 30, tror jag att de ska svänga in på vår garageuppfart och det är besök till oss. Så sällan händer det alltså.

Varför i hela fridens namn åker två kommungubbar ut varje litet lov och täcker över 30-skyltarna? Det måste ju kosta massor för kommunen (d v s vi skattebetalare) att göra det. Är det så farligt att köra 30 istället för 50 förbi en skola, även om det råkar vara höstlov (ja, och man kör ju inte ens 30...).

/Helena