tisdag 28 oktober 2014

Mera höstlov

Eftersom alla bilder bara raderas när jag skriver lite och jag inte orkar skicka om det från telefonen hur många gånger som helst så får nu bilderna ett eget inlägg och så skriver jag lite text separat. DET ÄR SÅ SKÖNT MED HÖSTLOV! Ursäkta för att jag skrek, men jag ville bara säga det. Har redan ångest för att halva veckan snart har gått. Det är så skönt att ligga kvar i sängen på morgonen, bara gå och plocka hemma, ja - koppla av!

Det började fint redan i lördags med att grannarna kom och bjöd över oss på middag just när vi insett att vi varken hade ork eller fantasi för att komma på något trevligt att äta. Vi bjöds på god mat, bakade en äppelpaj tillsammans och sen stöp alla vuxna ner i tv-soffan framför "Så mycket bättre" medan barnen lekte. August och deras yngsta son är lika gamla och bästisar, deras äldsta son är 11 och hade obegränsat med tålamod för Irma. För min del kan en lördagskväll inte bli så mycket bättre än så - lugn och ro, mjukisbyxor, god mat och avslappnad stämning.

Barnen har lekt med lite kompisar, igår skjutsade vi August till en kompis och fick lite spontant med kompisens lillebror hem istället. Jag och två busiga fyraåringar tog en lunch och en liten sväng på stan och det gick över förväntan. Jag skulle kunna skrota runt och vara ledig för jämnan, inga problem. Bara den där lilla detaljen med ekonomin... Men en Lottovinst bara så är det lugnt sen, måste väl dock börja spela på Lotto först i så fall...

Inga kommentarer: