onsdag 12 mars 2014

Trött!

Skrev ju lite på andra bloggen om dagen igår och idag så jag tänker inte upprepa allt. Men hur som helst så var jag dödligt trött efter lunch och jag hade dessutom dåligt samvete för att jag hellre ville ligga i sängen och sova än att vara ute i solen när det förmodligen fanns massor av folk som satt inomhus och jobbade och inget hellre ville än att vara ute. Sov en timme på en dyna på altanen som kompromiss och förflyttade mig sedan till soffan.

Simtränade ikväll, ett rejält pass. Fast tränaren och en masterssimmare som var i simhallen skrattade åt mig och tyckte att det var bra att jag hade positiv inställning när jag utbrast: "Åh, vilket kort pass - ska vi bara göra tre saker idag?" Det var bara det att de tre sakerna som stod var:

Insim: 4 x 100 meter medley
10 x 400 meter (handpaddlar)
10 x 100 meter fjärilskick

avbad 300 meter

Jorå, så när jag hade gjort två av "tre" saker så matade tränaren mig med choklad för att jag skulle orka klart. För mig är nästan 6000 meter ett långt pass, men det är ju såklart massor av simmare som simmar så långt för det mesta. Fast det var ingen av tonåringarna som orkade hela passet, bara jag - det finns visst lite krut i tanten...

1 kommentar:

Emmy sa...

Det var bland det konstigaste pass jag kört på länge bortsett från måndagsträningen! Vad roligt (/härligt/coolt) att du lyckades köra allt, jag fick hoppa de två sista 400:ingarna, men efter åtta sådan kändes det ändå som att man lika gärna kunde simma likadant resten av kvällen (om man får i sig lite näring också hehe)... Med ett uns av överdrift i föregående mening så antar jag att du ändå förstår hur jag menade. :)

Vart tog du vägen sedan förresten? Antog att du hade gått eller att du var kvar i bassängen men jag får oftast förvånansvärt bråttom när de yngre kommer och hoppar i...