fredag 14 februari 2014

Vin?

Alltså, det här är ju löjligt! Nu förstår jag varför man inte ska ha förbud för sig själv. Jag dricker drycker som innehåller alkohol kanske två-tre gånger om året, max. Då kan det i och för sig bli lite blandade varianter i blandade lokaler (eller vad säger du Jill?...) men jag går aldrig runt och är sugen på ett glas vin eller så. Det är helt enkelt inget problem för mig att undvika alkohol, jag dricker vatten, juice och mjölk (och så saft, nyponsoppa och cola i tävlingssammanhang - men det är mer ett nödvändigt ont) och är väldigt nöjd med det.

Tills nu då. Jag har sedan tidigare bestämt mig för att satsa ganska hårt på triathlonsäsongen och bestämde mig därför för att helt avstå alkohol hela säsongen. Det tvistas ju en del om hur mycket alkohol påverkar kroppen och mest sannolikt skulle inte ett glas vin två veckor innan en tävling påverka resultatet, men jag vill inte chansa. (Godis däremot, det tillför ju kroppen energi så det går bra ;-)). Men så fort jag tagit beslutet så började jag vara sugen på sött mousserande vin - jag gillar ju inte ens vin?! Nu har jag tänkt på det varje helg de senaste veckorna (eller ja, inte så att jag tänker på vin hela helgerna...) - helt sjukt!

2 kommentarer:

Jill sa...

Det handlar om den fantastiska hjärnan... Så fort man inför ett förbud mot nåt så blir det så där! Ska se om jag hittar en kompis blogginlägg som handlade om det där. Tänk att du får ta ditt vin - då blir du inte sugen!

Jill sa...

http://www.feelamazing.se/2/post/2014/01/frbud-gr-att-vi-vill-ha-det-n-mer.html