onsdag 30 oktober 2013

Dagens hiss!

Säger bara - Ringduvans förskoleklasser och fritids på Sandbäcksskolan! Utan undantag har jag haft en bra magkänsla vid lämning och hämtning VARJE dag sedan terminsstarten. Personalen är underbara! Trots att det är mycket barn (dock bara sexåringar, alla årskurser har eget fritids) så känns det som att personalen hinner se alla barn och kommer ihåg små detaljer som är viktiga för barnen. De har ett schema för varje vecka och en gång i veckan är det fritidsmöte tillsammans med barnen då de diskuterar kommande veckas verksamhet och barnen får tycka till. Alla aktiviteter är erbjudanden, barnen måste inte delta eftersom personalen resonerar som så att det ju faktiskt är barnens fritid när de befinner sig på fritids.
Den här veckan är det höstlov och ingen förskoleklass, då är det fritids hela dagarna. I måndags var det planeringsdag och stängt, men schemat för resten av veckan kan ju få vem som helst att vilja gå på fritids. Igår fick barnen gå på Spa på tvåornas fritids, idag var det skridskoutflykt till Backavallen, imorgon ska de gå någon spökvandring och veckan avslutas med biobesök på fredag.
Jag är så himla glad över att August och hans kompisar får en så bra start på sin skoltid tack vare förskoleklassen och fritids och det är ju såklart personalen vi har att tacka för det!

 

Inga kommentarer: