söndag 28 juli 2013

Söndag

Tycker det är lite dålig fart på er läsare, är det semestertider som gör det eller blir det mer och mer ointressant att följa mig?

Här lunkar dagarna i alla fall på, med altanbygge, träning, lek och bus och mycket bad. Vi badar varje dag, är det superfint väder är vi vid stranden hela dagen, annars blir det några timmar. August har ganska många kompisar häromkring, idag hade jag tre sexåringar på lunch och en stund senare var de fyra grabbar som lekte. När de kom på att de ville leka hemma hos en annan av killarna fick jag en ny upplevelse - att cykla med fyra sexåringar är ansträngande för hjärtat... Kul i alla fall att de leker så himla bra, den första killen kom hit redan på förmiddagen och August fick vi inte hem förrän vid sjutiden nu ikväll.

Grannen har några barnbarn som kommer över hit då och då också, barnen har lämpligt nog en varsin kompis där. Idag kom yrvädret Leia över och lekte lite mer Irma, då blir det full rulle.

Jag njuter verkligen av hemmasemester! Vi var ju iväg både till Göteborg och Vimmerby redan tidigt i somras, det har dessutom blivit en sväng till Vansbro så lite har vil gjort i alla fall. Nu är det så otroligt skönt att ta dagarna som de kommer, fixa hemma, träffa lite kompisar, bada, mysa, bara vara!

Inga kommentarer: