torsdag 1 november 2012

Äventyr

Idag var det dags för en utflykt till Nässjö där Tony Pölder skulle få sig ett besök. Visserligen har de ju en väl fungerande webbutik, men ibland är det roligare med personliga råd och att få klämma och känna lite på grejorna. Tyvärr höll resan på att ta en ände med förskräckelse redan innan vi kom fram, det tog nämligen 1,5 timme att åka ca 2 mil på ett ställe mellan Gränna och Jönköping på grund av en lastbil som stod och brann på motorvägen. Det hade ju just varit snyggt om vi hade kommit så långt som till Jönköping och sen fått vända för att vi ändå inte skulle hinna fram innan de stängde.

Jag har dessutom lite problem med att känna mig instängd utan kontroll och dit räknar jag att sitta i en bil inklämd mellan långtradare på motorvägen med staket åt alla håll och inte komma någon vart åt något håll. Till slut fick jag lov att kliva ur bilen och promenera för att inte få panik. Det gick faktiskt fortare att gå än åka bil...

Vi kom fram till slut och fick underbar hjälp och nu är vi på hemväg - jag som lycklig ägare till nya skidor, skor och stavar! Hoppas det blir en snöig vinter!

Imorgon åker vi till Martina och Johan, längtar!

Inga kommentarer: