söndag 9 september 2012

Jag är trött!

Och när jag tänker tillbaka på allt som jag och familjen gjort de senaste dagarna så är det inte konstigt, konstigare är det då att det känns som att det har varit en lugn och skön helg. För det har det, det har inte varit någon stress, men visst pusslande har krävts. Det var en trött liten August som somnade tidigt ikväll också och det är ju verkligen tur att inte varje helg innehåller så mycket aktiviteter för jag vill sannerligen inte att min femåring ska bli utbränd.

I torsdags var det första lektionen i Körlek på Kulturskolan och den kvällen var det även säsongens näst sista kretstävling och August ville inte missa något av det. I fredags var det mysfika på stan och friidrottsträning på kvällen. Innan mamman hann blinka var hon uppskriven som ledare och fick ha hand om kast med liten boll... Ja ja, jag är mycket hellre ledare på friidrott än att stå i kiosken på någon fotbollsmatch eller så. Lördagen bjöd på Kurortsloppet i Bie, men det började inte så tidigt så vi hade gott om tid att ha en lugn morgon här hemma först. På eftermiddagen var August på kalas, här hemma passade vi då på att städa, tvätta, handla och fixa lite.

Idag var det dags för nästa tävling, den här gången Violloppet i Flen. Irma blev helt förstörd när hon förstod att hon inte skulle få springa, så hon fick bli anmäld hon också och därmed har hon tävlat både lördag och söndag. Vi hann med en mysmorgon innan vi åkte idag också. Även idag var August bjuden på kalas, men det var mellan 11 och 13 så då valde han att springa tävling istället. När Lovisas mamma fick höra det bjöd hon August på eftermiddagen istället när lite släkt och vänner till familjen skulle komma och då blev jag också bjuden. Så det blev lite fikahäng och prat med trevliga människor medan Rickard och Irma var hemma och målade - något som de gillar båda två!

Nu ikväll har vi lagat både linssoppa och chili con carne så nu har vi matlådor också. Simväskan är packad inför morgondagens Plask & Lek och nu sitter jag, skönt trött, i soffan och är väldigt avslappnad. Min fasansfulla trötthet har gått tillbaka lite de senaste dagarna och det är skönt.

Jag känner att jag egentligen inte är i form att tävla två dagar i rad och höften tackar mig väl inte heller, men nu blev det så. Två tävlingar, två segrar, tyvärr var väl löpkänslan inte den bästa och då är det inte så kul att vinna. Men, men, jag ska väl försöka vara nöjd.

Godnatt på er och ha en fin vecka!

Inga kommentarer: