fredag 20 juli 2012

Dagens andra glass...

Så här lycklig var Irma när hon (med flit) kladdade ner sig med dagens andra glass. Jag är nog en poppis mamma idag om mina barn får säga sin åsikt - vad medlemmarna på Familjeliv.se skulle tycka bryr jag mig inte om men mest troligt skulle jag väl bli anmäld eller något liknande. Isglass på förmiddagen (barnen handlade för glasspengar som de fått av mormor och morfar), glasscafé på eftermiddagen och så en tablettask som kvällsmuta för att hålla humöret uppe när Borgholms tufftufftåg åkte och parkerat sig lagom som vi hade tänkt åka.


Idag hade prognosen lovat regn precis hela dagen, men vi vaknade upp till sol - härligt! Förmiddagen bjöd på bus och lek i lekparken och på stranden och jag hann med en löparrunda. På eftermiddagen tog vi en promenad in till Borgholm där vi köpte fisk och skaldjur (och blåbär...) på Nisses fisk, fikade på glasscafé (alla), spelade minigolf (mest grabbarna), åkte två gånger i en tekoppskarusell och sedan bröt ihop och gallskrek och grät förtvivlat så att hela Borgholm hörde eftersom två gånger är långt ifrån tillräckligt (Irma) köpte två nya handväskor eftersom det behövdes (inte grabbarna eller Irma), missade tufftufftåget, handlade på Ica samt panikköpte korv (och tablettaskar) till trötta barn och till slut tog bussen hem till campingen (där Irma rev av ett nytt utbrott eftersom att 5 kilometer är långt ifrån tillräckligt att åka buss och att det faktum att vi hade åkt till bussens ändhållplats faktiskt inte alls är ett hållbart argument) eftersom vi var trötta.

Nu har vi lagt barn (fast den stora tittat ideligen ut i förtältet och upplyser oss om viktiga saker som till exempel att han bara ska kolla om lampan inne på toaletten är släckt), ätit fisk och skaldjur och goda ostar, inte tittat på tv eftersom den inte funkar och vi inte har sett ett enda program på hela veckan, inte ens Allsång på Skansen, och nu sitter jag alltså här.

En bra dag.

Inga kommentarer: