måndag 9 april 2012

Påsken

Kakan blev god, ganska kladdig men bären gjorde att den inte blev så mäktig. För mig, som är barnsligt förtjust i mjuka kakor med glasyr eller frosting, blev det ett lyckat fika!

Påsken har varit fin! Det gick bra att jobba i lördags och jag kom ihåg att vattna hibiskusen så att jag inte blir lynchad imorgon... På eftermiddagen var vi på gympasalskalas hela familjen och jag spelade fotboll, innebandy och basket, hoppade hopprep, gjorde kullerbyttor och massa annat - det är kul med kalas! Det var väl kanske mest ett barnkalas, men det var inte så många barn där så jag ställde upp och lekte lite (kan ju i alla fall låtsas att det var därför jag for runt).

Sofie, Per och Ebbe sov här natten till igår och vi hann med två påskäggsjakter och en massa lek. Mammorna fick sig också en långpromenad på över två timmar medan papporna och barnen lekte och lagade lunch. Sedan slog sig Ebbe blodig och det var ju mindre kul, men inte första gången det händer här - vi har visst ett farligt hem?

Idag har jag tävlat i löpning för första gången sedan Lidingöloppet i september. Det är faktiskt så att jag inte har sprungit ordentligt alls sedan dess, jag har ju haft ont i både knä och höft och bara kört lite joggingpass. De senaste två månaderna har jag nästan inte sprungit alls och med det i åtanke får jag väl vara rätt nöjd med dagens resultat. Jag hade 41,13 på 10 km och det är bara runt en minut långsammare än förra året. Lite känning i höften har jag, men det känns bättre än jag trodde.

Imorgon är det vardag igen. Efter jobbet ska jag fixa nytt sim-kort till min mobil plus att mobilen måste lämnas in på lagning - den har hamnat i kläm i bakluckan på en bil idag...

Inga kommentarer: