måndag 5 mars 2012

Måndag

Såklart att Irma slog till på att vakna med 39 graders feber igår morse! Fast vi börjar bli vana vid hennes feberdagar nu så det var ju bara att plocka fram lite Alvedon, bära lite på henne och så packa in oss i bilen lite senare än planerat. Bra på ett sätt visserligen, för då hann vi med att se rätt mycket av Vasaloppet innan vi gav oss iväg. Irma sov större delen av resan så det gick ganska så bra. Idag är febern nere på runt 38 grader och hon är relativt pigg, vädret har varit strålande så hon har fått vara med ute men suttit i vagnen större delen av dagen.

Vasaloppet ja, visst såg det helt underbart ut? Jag blev så himla sugen på att åka mera! Jag har ju sagt att jag ska åka "riktiga" Vasaloppet när jag kommer i startgrupp 4 och i år hade jag kommit i startgrupp 5, så vi får väl se när det blir...

Jag såg på det jag hade skrivit om mig själv som mamma i inlägget nedan att det kunde tolkas precis hur som helst. Nu tycker nog jag att jag är en närvarande och engagerad mamma mer än på en veckas fjällsemester om året... Det är bara det att det finns saker som är mer eller mindre roliga, jag gillar att vara med barnen men är inte lika förtjust i att till exempel sitta på golvet och köra med bilar. Läsa, pyssla, baka, gå till badhuset eller vara ute är roligare, men ibland har ju barnen andra önskemål. Så den här veckan, när det inte är massor av saker som måste fixas med som det oftast är hemma, så var min plan att jag verkligen skulle ta mig tid till att spela spel, leka med låtsasmat och lite så. Jag känner mig redan nedvarvad, jag är rätt trött efter vintern och det har varit en väldigt mysig dag idag.

Inga kommentarer: