tisdag 14 juni 2011

Snart tillbaka

Ursäkta avbrottet, det var inte meningen. Jag är OK, har fått en del oroliga sms och meddelanden efter det senaste inlägget. Flytten har gått riktigt bra även omm det är mycket kvar att ordna med. Bland annat så har vi varken tv (vårt fel, antennen har inte blivit uppsatt efter takbytet) eller bredband, Bredbandsbolagets fel. Men nu har jag i alla fall fått igång det mobila bredbandet (jag är ju inte så uppdaterad att jag har en Iphone...) så jag kan kolla mailen, vädret och sådant.

Min morbror dog mycket hastigt och oväntat natten till lördag och det var ju så klart lite chockartat. Jag kände inte honom så väldigt väl, men vi träffades ju ibland. Jag var med mamma, mormor och min moster på sjukhuset i lördags eftermiddag och såg honom och fick prata med en läkare. Det gick bra, men det var väldigt jobbigt att se de andra, i synnerhet min mormor, så ledsna.

Status i huset är att vi har lite kartonger kvar att packa upp, men bara sådant som man inte använder till vardags, typ spel och pussel, det fattas lite lister här och var (och knoppar på köksskåpen så jag får klättra omkring på stolar för att nå till överkanten av skåpen när jag ska öppna dem), det stora badrummet är färdigbyggt men inte städat och så är inte badkar, lyse och handdukstork inkopplat så vi får använda lilla badrummet, vi har inga taklampor, ingen tv, garaget är fullbelamrat så vi kan inte flytta över allt från källaren i andra huset, altanen är ostädad och vi har inga gardiner.

Men om man istället räknar upp allt som har hänt på tre månader så känns det mycket bättre: taket är bytt, garagetaket och en vägg på garaget är bytt, vi har lagt golvvärme och nya golv, borrat för bergvärme, grävt upp lite i trädgården, byggt nytt staket, rivit ut två badrum och byggt ett nytt större, byggt till ett litet badrum i tvättstugan, bytt köksluckor och alla vitvaror samt målat och tapetserat samtliga rum. Blir nog bra det här.

2 kommentarer:

mamma sa...

det har gjorts ett jättejobb och det har blivit så fint!
Kram

Titti sa...

Jag ser iaf fram emot att du visar upp ert arbete lite här! Så kanske vi blir lite inspirerard! :)