lördag 25 juni 2011

Midsommarfest på Förskolan Örnen

I onsdags firade vi midsommar på Augusts förskola och i torsdags gick han sista dagen innan sitt sommarlov. I höst börjar Irma också så då har vi två förskolebarn. Irma är ett barn som vill ha mycket stimulans i tillvaron och hon kommer nog att trivas bra på förskolan. Hon håller redan på att skola in sig själv och hon gråter varje dag när vi ska gå därifrån. Nu är hon ju såklart inte van vid att bli lämnad där så det kan ju bli jättejobbigt, men jag tror att det kommer att gå bra för hon trivs med personalen och går gärna med dem till ett annat rum och leker när jag säger hej då till August på mornarna.

Vi hade väldig tur med midsommarfirandet, det var mörka moln på nästan hela himlen och det såg ut att komma en skur precis är som helst - ändå sken solen hela tiden.

Pettson och Findus kom på besök, de delade ut diplom till alla 06-or som ska flytta till 5-årsavdelningar till hösten och så fick alla barn en isglass.

 Hela personalstyrkan uppradade. De frågade glatt om de skulle komma på Youtube...

 Äntligen står den fina stången på plats, barnen och personalen hade gjort den på förmiddagen.

 Dans

 Raketen. Titta på Augusts fina krans, den har han gjort själv. Alla barn som ville hade gjort papperskransar på förmiddagen, kul idé!

Inga kommentarer: