onsdag 20 april 2011

Full rulle

Blev nyss lite besviken, jag ville så gärna att Jenny skulle vinna Årets Mästerkock. Men, men, det är ju en tävling.

Jag har haft ett par fantastiska möten de senaste dagarna, möten som fyllt mig med energi. Ett träningspass som gick fantastiskt bra är också en postitiv grej.

Tyvärr räckte inte den positiva energin till ikväll, musten har gått ur mig totalt. Har tillbringat den senaste veckan (månaderna...) med att ha alldeles för mycket i huvudet och det är så mycket småsaker som ska planeras hela tiden och som tar energi. Presenter som ska inhandlas (när och vad?) påskägg som ska fixas, räkningar ska betalas, strumporna klibbar fast i golvet (nästan i alla fall) här hemma och när ska vi städa, det är bra att huset blir klar men hur ska vi hinna flytta ut från det här huset?, maten var slut - när ska vi handla?

Det går ju ihop sig, men den där lugna våren finns inte här i alla fall. Men snart är det påsk, lite extra ledighet (eller jobbfri tid ska jag nog säga, det är lugnare på jobbet än hemma just nu...) även om jag ska jobba jour på påskafton.

Är lite imponerad av mina kollegor, på två dagar har det gått åt ca 3 kg lösgodis, fem chokladkakor, två tårtor (vi får alltid "muttårtor" från Ortopedtekniska) och ett försvarligt antal chokladbollar. Men alla är glada och det är trevligt ;-) Imorgon är det dessutom fredagsfika eftersom det är sista dagen innan veckan, mums med goda mackor!

Nu ska jag återgå till räkningarna, packningen av Traderapaket och ritning av skattkarta. Men sedan får det bli sängen, börjar snart yra...

1 kommentar:

Titti sa...

Det skulle räcka en eftermiddag hos oss! :)