fredag 11 februari 2011

Fredag!

Nu är vintern tillbaka igen. I Stockholm stod kollektivtrafiken helt still idag, här på landet är vi vana vid natur så här funkar det mesta. August passade på att ta skidorna i morse när han hängde med mig till jobbet för en liten rundtur och fredagsfika.

Jag hoppas att Rickard och gänget har det bra på kryssningen, hoppas att det blåser mindre där än här - tyvärr är det nog inte så. Jag gillar inte när familjen är delad, jag är alldeles för orolig av mig. Men båda killarna har det nog bra på sina håll. Själv känner jag mig ensam här hemma, Sofie och Per åkte hem med Ebbe för en stund sedan och Irma sover. Det gör hon nog tyvärr inte så länge till, de senaste nätterna har varit rätt hemska och eftersom hon vanligtvis sover bra så har jag kommit ur det där med nattvak så det blir extra jobbigt.

Annars är det mest lite kaos i min hjärna just nu, över allt det här med huset. Lån, renovering och flytt - jag kan inte strukturera upp i huvudet så allt blir en enda röra. Men vi får huset den första mars och räknar med att flytta in till midsommar så själva flytten behöver jag kanske inte börja fundera så mycket på än. Men igår hade det visst blivit lite för mycket -  jag började nästan gråta för att jag inte kunde komma på i vilket skåp jag ska ha handdukar när vi har flyttat... Verkligen den allra viktigaste frågan just nu...

Jag blir också lite nervös på att jag inte har skrivit på några papper för fortsatt jobb än, även om jag vet att jag ska fortsätta, så i praktiken har jag bara jobb två veckor till... Och utan jobb känns det ju inte som världes bästa idé att köpa ett hus. Hoppas bara att jag inte ramlar och bryter mig i helgen för då kanske inte min chef får förlänga min anställning.

Imorgon blir det långpromenad med Sofie och Ebbe, sedan ska jag hämta hem min minsta favoritkille och mysa med barnen innan den stora favoritkillen kommer hem.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Allt kommer att bli bra Marie. Skriv ner allt du tänker på, då har det liksom lämnat hjärnan och du kan börja fungera normalt igen ;).
Grattis till huset!
Kram på er