onsdag 17 november 2010

Bonus?

Idag damp min bonuscheck från Polarn och Pyret ner i brevlådan. Den är på 146 kr, superbra tyckte jag! Rickard blev inte fullt så imponerad, han är nämligen väl medveten om (vilket jag också är, men alltid lyckas förtränga) att om man får mycket bonus från något ställe så har man också spenderat en och annan krona i affären - det är ju ingen gratispresent.

Och eftersom PO.P-bonusen är 4 %, om jag minns rätt, så innebär min bonus att jag har gått loss på kläder till barnen för den nätta summan 3650 kr (vilket är ungefär lika med en månadsinkomst för mig i nuläget)... Men till mitt försvar ska sägas att det faktiskt är under en ganska lång tidsperiod, jag fick nämligen ingen bonus alls i somras eftersom jag då låg under den minsta bonusnivån.

1 kommentar:

Titti sa...

Så ska du inte tänka. Du måste ju köpa kläder till barnen. Sveriges klimat kräver det. Alltså räknas pengar som spenderas på kläder inte. Likaså pengar som spenderas på mat. Dom räknas inte heller. Det är bara sånt man inte behöver som räknas. Tex frisörbesök, man kan vara långhårig. Eller smink/parfym som man inte heller behöver. Så det kan du hälsa Rickard! :)