söndag 6 juni 2010

Myshelg!

Vi har haft en toppenhelg! Till att börja med sålde vi lite saker på Blocket, det var lättsålda saker och lite extrapengar är ju aldrig fel. Vi la ut annonserna vid niotiden i fredags kväll och igår förmiddag var det mesta sålt!

Jag var ute på mitt första träningspass med sällskap igår förmiddag. Det var jag och en klubbkompis som skulle köra ett distanspass i skogen tillsammans. Tyvärr hade väl varken jag eller han något vidare lokalsinne så det blev ett längre pass än vi tänkt, ca 17 km, men det kändes superbra! Konditionen är helt OK, men det gäller ju ändå att inte öka på distanserna för fort så jag blir skadad och 17 km är nog i mesta laget just nu. Men roligt var det!

Igår eftermiddag och kväll var vi och grillade hos mina föräldrar och firade min pappa lite eftersom han fyllt år, det var trevligt och gott. August stannade kvar över natten så i morse hade Rickard och jag lite tid till att städa innan vi åkte till vår sommarstuga och sammanstrålade med skruttungen och mina föräldrar. Vi har haft det så himla skönt idag och det var knappt vi ville åka hem. Nu ikväll har Rickard och barnen varit och hämtat husvagnen så vi kan sommarstäda den, jag klippte gräset under tiden.

Barnen har nu lagt sig och jag ska fortsätta att diska husgeråden till husvagnen.

Fiskar med ett vasstrå. Om man har sällskap får man vara på bryggan utan flytväst eftersom det är så grunt. Fast August får i och för sig inte vara på bryggan utan sällskap även om han har flytväst.


Barnen testar nya UV-tältet med solskyddsfaktor 50, det ska användas på Öland i sommar eftersom det inte finns ett enda träd på stranden där.


August hjälper morfar att jobba lite.


Till slut vågade även August känna lite på vattnet. Rickard och jag badade och det var riktigt skönt!


2 kommentarer:

mamma sa...

ja,vilken härlig dag det blev vid stugan och mysstunden med August i morse ! kramar

Martina sa...

Ser ut som ni haft en härlig helg! Ska bli kul att ses imorgon.