torsdag 28 januari 2010

Torsdag

En dag kvar till helgen när vi är lediga hela familjen. Majoriteten av oss ska dock vara hemma även imorgon, det går magsjuka på Augusts dagis så han får vara hemma. Magsjuka vill jag INTE ha! Visserligen sa min barnmorska att magsjuka kan sätta igång värkarna, men riktigt så desperat är jag inte!

August och jag ska gå till mitt jobb och fika på förmiddagen och sedan ska vi till biblioteket och byta böcker. Vi ska också köpa biljetter till en "Lilla Anna"-teater som August vill se. Till lunch kommer Rickard hem också, de har lugnt på jobbet så han tänkte jobba halvdag. Kanske blir det en sväng till badhuset på eftermiddagen också.

Man kan ju undra om August verkligen får något skydd mot allt han vaccinerar sig emot, inte en biverkning har han fått av de totalt åtta vaccinationssprutor han tagit i sitt liv. Men det är förhoppningsvis inte så det funkar, att man måste reagera på vaccinet för att det ska göra nytta. Han har i alla fall varit pigg även efter sprutan i tisdags och det är ju skönt.

1 kommentar:

Catarina och Ewelina sa...

Hej var är den teatern? Jag lyckas ju såklart missa allt så detär bäst jag frågar. Kram