lördag 31 oktober 2009

Mysig dag!

Vi har kamper här hemma nu, ofta! En kommentar från Augusts favorit"fröken" på dagis symboliserar en del av hur det känns: "Ja, jag kan tänka mig att ni har det rätt jobbigt hemma". Jo, det har vi för det känns som att absolut ingenting går smidigt, det ska krånglas och bråkas om allt. Det är väl såklart August själv som har det mest jobbigt, men det är inte utan att jag tycker lite synd om mig själv också emellanåt...
Då är det guld värt med dagar som idag, för idag har vi haft en jättebra dag! Faktum är att både torsdag och fredag också har varit helt OK, men idag har det verkligen varit relativt lugnt. August har pratat i normal samtalston utan det där gnälliga som jag nästan är allergisk emot och det har bara varit lite småkrångel vid någon påklädning och någon måltid. Vi har haft det så mysigt: dansat, gosat, tittat på kort från när August var bebis och vi hann läsa massor av sagor när han hade gått och lagt sig eftersom det gick så smidigt att ta på pyjamas och borsta tänderna. Han blev inte ens arg när jag sa att vi hade läst den sista sagan och han somnade lugnt och fint.
Extra skönt var ju det här eftersom Rickard har varit borta hos en kompis både på eftermiddagen och kvällen så August och jag har varit ensamma hemma. Jag har lite dåligt med både ork och tålamod för tillfället så jag var faktiskt lite orolig, men det har som sagt gått superbra!

1 kommentar:

Titti sa...

Ja det är jag på alla 3 bilderna, så kul eftersom alla tjatar om att våra barn är så lik sin pappa bara!