fredag 1 maj 2009

Aktiv dag

Igår kväll var jag och Rickard på 30-årsfest och August tillbringade kvällen och natten hos mamma och pappa. Vå åkte hem tidigt från festen eftersom vi arrangerade tävling med löparklubben idag, Sköldingevarvet. Klockan 8.00 var Rickard och jag på ICA Nära och hämtade 25 kg bananer, dessa överlämnades av en (troligtvis, mycket sannolikt) mycket bakfull "snygg-Erik"...

Jag hade hand om uppvärmningen för de fyra yngsta åldersklasserna så jag var ordentligt uppvärmd när jag själv skulle starta (eftersom jag ju såklart värmde upp som vanligt själv också). Jag var verkligen inte laddad, hade ingen lust alls att springa, men jag gjorde det ändå. Och det var väl tur för det kändes riktigt bra faktiskt och en hyfsad tid fick jag också. Tyvärr kom jag bara 2:a, men jag gjorde ett helt OK lopp i alla fall.

På eftermiddagen har Rickard och jag klippt gräset, kört med trimmern, sått lite nytt gräs, målat och lagt klinkers i lilla källartoaletten (som är jättebra att ha när man är ute i trädgården och inte vill gå upp till lägenheten, men man får ju skämmas för att släppa in folk där som det ser ut), tvättat några maskiner tvätt samt städat badrummet. Nu är jag trött!

Imorgon åker vi till "Hi o Pä" (Sofie och Per) i Årsta och stannar till på söndag, mysigt!

Förresten, jag ska bli "strokare"! Hurra! Synd bara för Challe som helst ville ha en kille att jobba med, men eftersom mina patienten ibland frågar mig om jag är kille eller tjej så kan hon ju låtsas...

2 kommentarer:

Challe sa...

Haha! Nejdå. Det blir ju lite för mycket relation om man ska jobba ihop sådär, jag och kille. HAHA. Du å jag blir bra gulingar! :) Yeahs. Det ska bli skoj! Trevlig helg! Ses!

Titti sa...

Grattis kollega!