tisdag 7 april 2009

Stoltaste mamman!

Idag kom det första konstverket från dagis hem till oss, åh vad varm jag blev i hjärtat! Det är möjligt att jag en dag i framtiden kommer att tröttna lite smått på drivor av teckningar, men den dagen ligger låångt fram. Den här tavlan blev jag jätteglad för och den fick bli fotad tillsammans med vitsipporna jag hittade igår. Om ni inte kan se det så är kroppen på hönan (tuppen, kycklingen?) ett handavtryck från August, han har sedan målat på näbb och lite annat. Han har dessutom klistrat på så mycket fjädrar att hönan ser lite ut som en påfågelswannabe, jättetufft!

Idag fick jag också veta att vi kan behålla vår förtur för överförflyttning till förskola i vårt eget område till nästa höst, så nu får August gå kvar ett år till på Lasstorp.

3 kommentarer:

Catarina sa...

Hej hej
Ja visst är det underbart med alla fina alster man får hem. Dock vägrade Ewelina göra en tupp för hon ville inte att fröken skulle måla på hennes hand minsann. Så vi fick inget nytt påskpynt...får väl ta och plcka fram grisen hon gjorde i julas "ler". Kram

Challe sa...

Ååååååååååååh vad duktig! Jag älskar ju pyssel. Den där killen ska jag nog kunna lära allt jag kan om pyssel. Hihi. :) "Duschcremen" fick jag av Linda, haha. Imorn ska vi åka på hembesök. :) Ses!

Titti sa...

Vilken fin kyckling, vilken talang till son ni har!