onsdag 15 oktober 2008

Trött trött trött

blir man av att ha en son som snurrar runt som en propeller i sina föräldrars säng på nätterna. Sova hela natten i sin egen säng gör han bara ibland. Hantycker att det gosigaste av allt är att sova mitt ansikte...

I natt sover jag kanske på soffan så grabbarna har fritt svängrum i sovrummet. Jag har ju två dagar kvar att orka vara trevlig och ansvarsfull på jobbet innan det är helg (och jag helst ska orka vara trevlig mot familjen).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du... Jag gjorde också det där vuxentestet du hade gjort. Vi kanske kan föryngra oss ihop.. Jag skulle vara 44,2!!! Vilket kan kännas tragiskt när man är 24... Kram //Jessika

Anonym sa...

När han är 15 och sover över hos sin flickvän kommer du att sakna när han var liten och sov med/på dig ;o) Ha en bra dag!
Kram

Anonym sa...

Jag undrar hur man är en bra mamma när man hämtar trötta barn från dagis efter en hård dag på jobbet och de bara ylar i två timmar innan det är dags för nattförberedelser. I går var mina två till sslu. Som tur är så sover de gott i sina egna sängar nästa hela natten och när de kommer in till mig somnar de gott om på sin plats i sängen.
Kram Hanna