måndag 8 september 2008

Det är tur

att någon vet hur man ska fira en dopdag. August fick ett litet paket på posten idag, adresserat till August Sven Nils Siverskog. I det var en jättesöt liten ask som kan användas till (citat från det medföljande kortet) "små tänder, hårlockar och andra minnen". Kortet och paktet var från gudmor Sofie, hon är en pärla!
Efter maten nu ikväll tände vi Augusts dopljus och tittade lite på den fina asken.



Idag har August och Rickard bakat matbröd. August hjälpte till och så här såg det ut (nappen har han för att han precis vaknat från sin middagslur):

Nu är "förlovningsmysteriet" löst. Rickard hade haft titeln "i ett förhållande" på sin Facebook-sida, men sedan upptäckte han att man faktiskt kunde välja "förlovad" så då ändrade han. Vilket fick följden att det kom upp ett stort rött hjärta på sidan och det ledde till att folk trodde att han var nyförlovad. Och så var det ju inte...



2 kommentarer:

Anonym sa...

Blev brödet bra? Härligt att se August full med mjöl och sådan koncentration vid baket :) Vilken fin gåva från Sofie. August har fått en omtänksam och fin gudmor. Kram mamma

Anonym sa...

Nappen är jättebra när man vill att dom inte ska stoppa annat i munnen, som småsten och sand när man är ute tex! Eller varför inte bulldeg!