onsdag 16 januari 2013

Onsdag

Jaha, inlägget nedan blev ju inte så snyggt, det blir alltid så när jag har uppdaterat Bloggerappen och inte kommer ihåg att fixa inställningarna.

Har varit på konferens i Stockholm i två dagar tillsammans med två kollegor, Hjärnskadeforum 2013 stod på schemat. Intressant men två galet krävande dagar. I går gick jag hemifrån klockan sju och var hemma halv nio (SJ...) och idag lämnade jag Jaktstigen klockan sex och var hemma elva timmar senare. Igår satt vi av nio föreläsningar, varav en på danska och en på norska - det var inte bara lite svårt att hålla sig vaken. Båda dagarna ingick lunh, som visade sig vara en pytteliten wrap... Inte mycket att hålla sig mätt på. Åt mig illamående på halväckliga godisar som utställarna bjöd på. Igår var det totalkaos i Stockholm, det snöade ju... De hade typ inte börjat ploga när vi gick till tåget på kvällen.

Jag missade första gången på Irmas teckenkurs igår och Augusts simskola idag, tur att det finns en klippa till pappa i familjen.

I måndags var jag tillbaka på jobbet efter över tre veckor hemma. Precis det man behöver höra då är "Det är roligt att du är tillbaka, det är faktiskt mycket tråkigare när du inte är här!" Har jag sagt att jag gillar mina kollegor? En tokstressig dag blev det dock, massor av patienter att sätta sig in i, telefonsamtal att ringa och dessutom skulle jag ju försöka få tillräcklig koll för att kunna överrapportera till de som skulle täcka för mig när jag var på konferens. Min kollega Lotta och jag fick önska varandra trevlig helg i måndags eftermiddag eftersom jag skulle bort tisdag-onsdag, hon jobbar i Eskilstuna på torsdagar och jag är ledig fredagar...

Nu ska jag pyssla ihop ett kort till min lilla brorson Emanuel och hans föräldrar. Imorgon blir det ett besök hos dem, fast först är det jobbardag med hembesök och annat pyssel och när barnen är hämtade är det kör för August. Sedan tar vi helg!

Inga kommentarer: